Společný MICE trip s Karlovarským krajem dopadl na jedničku

Na konci května jsme připravili společně s Karlovarským krajem MICE trip pro DMC agentury do " zapomenutého Krušnohoří". Jak to dopadlo?

 

Krušnohorský MICE trip celkem 10 zástupců zavedl do Teplic, kde nahlédli do Thermália a prohlédli si nově opravený lázeňský dům Beethoven. Pak skupina vyjela na hřebeny Krušných hor do golfového areálu hotelu Krušnohorský dvůr. Nasát historii a krásu se podařilo ve zrenovovaném cisterciánském klášteře v Oseku

Zážitkové odpoledne v rámci školy bezpečné jízdy jsme připravili na Autodromu Most. Před tím ale proběhla site inspection a výborný oběd v největším mosteckém hotelu Cascade. Na závěr dne jsme si prošli prostory zámku Červený Hrádek, který je jak hotelem, tak nabízí konferenční sál.

Pak už se skupina přesunula do druhé části Krušných hor, které již patří Karlovarskému kraji. Večeři jsme si dali v Pivovaru U červeného vlka na Božím Daru a pak se nechali hýčkat v radonových Lázních Jáchymov. Druhý den jsme vyrazili za UNESCO do hornické uranové štoly, oběd si vychutnali ve wellness hotelu Lužec a na závěr se vydali na zážitkovou exkurzi do Porcelánky Thun v Nové Roli.

Pokud budete chtít připravit trip a ochutnat náš region, abyste tu mohli uspořádat další akce - ozvěte se nám - convention@kr-ustecky.cz

 

 

 

Zpět na seznam