Objevujeme pro vás stále nové venues v Ústeckém kraji

Pravidelně podnikáme Inspection tours do celého regionu, aktivně vyhledáváme, oslovujeme a spolupracujeme s městy a Destinačními agenturami.

Jaké novinky vám přinášíme?

 

 

Resort Dymník - zde si můžete zahrát fotbalgolf, výtečně se najíst, nasát energii u Stromu života nebo vystoupat na rozhlednu Dymník. Wellness zázemí vám poskytne partnerský Wellness Hotel Lužan

Hřebíkárna - na okraji malebného Bezručova údolí, na úpatí Krušných hor a samém okraji Chomutova najdete příjemný komplex s kapacitou pro 40 osob, prostornou saunou, konferenčním sálkem a absolutním klidem!

KC Lovoš - multifunkční centrum v srdci Lovosic - zrekonstruovaný prostor nabízí divadelní sál, seminární místnost, co-workingový prostor, vlastní zkušebnu a luxusní kavárnu s bistrem. Skupiny ubytují v novém hotelu Active Stadium s kapacitou až 115 lůžek!

Švýcarský dům - zrekonstruovaná historická budova původního hotelu pod největší českou stolovou horou - Děčínským Sněžníkem, je místo, které si zamilujete. Nabízí komfortní pokoje, prostornou terasu, zahradu, školicí i taneční místnost. Sport si zahrajete na hotelovém multifunkčním hřišti. Najdete tu i saunu a pivní vanu.

Dvorec Černiv - malebná venkovská usedlost v srdci Českého středohoří jako stvořená pro menší firemní akce, soukromé eventy, filmově štáby nebo jogové pobyty:)

U Kozičky - hotel v centru lázeňského města Teplice - příjemné prostory, prostorná restaurace s terasou i multifunkční sál, který se může proměnit i na dva. 

 

 

 

Zpět na seznam